\n\nIngrediente: carne de pui 50% (deshidratat 30%, dezosat 20%), ovaz, grasime de pui (conservata cu tocoferol mixt), grau, porumb, ulei de somon (2%), ficat de pui hidrolizat, drojdie de bere, (o sursa de glucozamina, 260 mg / kg), cartilagiu (o sursa de condroitina, 180 mg / kg), ierburi si fructe (cuisoare, citrice, rozmarin, curcuma, 150 mg / kg), fructe-oligozaharide (100 mg / kg), Mojave yucca (100 mg / kg), musetel uscate (90 mg / kg), midii verzi (o sursa de glicozaminoglicani, 60 mg / 60 mg / kg).\nConstituenti analitici: proteine brute 31,0%, continut de grasime 22,0%, umiditate 10,0%, cenusa bruta 7,0%, fibra bruta 1,5%, calciu 1,5%, fosfor 1,1%, omega 3 0,25%, omega 6 2,5%\nAditivi nutritionali/kg: vitamina A (3a772) 500 mg, L-carnitina (3a910) 100 mg, biotina (3a880) 0,6 mg, clorura de colina ( 3a890), chelat de zinc de aminoacizi hidrat (3b606) 90 mg, chelat feros de aminoacizi hidrat (E1) 80 mg, chelat de mangan de aminoacizi hidrat (E5) 35 mg, iodura de potasiu (3b201) chelat de aminoacizi hidrat (E4) 15 mg, forma organica de seleniu produsa de Saccaromyces cerevisiae CNCM I-3060 (drojdie selenizata inactivata) (3b8.10) 0,2 mg,\nContine antioxidanti aprobati de UE: extracte de tocoferol din ulei vegetal (1b306), palmitat de ascorbil (1b304) si extract de rozmarin
\n
Poate fi servit uscat sau umezit cu apa calduta. Alimentele trebuie impartite in 1-2 portii egale in timpul zilei. Cantitatea zilnica recomandata este prezentata in tabelul de hranire. Cand serviti Brit Premium pentru prima data, utilizati cantitati mai mici si amestecati-l cu alimentele anterioare si crescand treptat portiunea Brit Premium. Asigurati-va intotdeauna ca cainele are o cantitate mare de apa proaspata.
\n\n | Greutate (kg) | \n|||||||||||
5 | \n10 | \n15 | \n20 | \n25 | \n30 | \n40 | \n50 | \n60 | \n70 | \n80 | \n90 | \n|
Activitate normala (g/zi) | \n60 | \n110 | \n140 | \n180 | \n210 | \n250 | \n310 | \n360 | \n410 | \n460 | \n520 | \n570 | \n
Activitate crescuta (g/zi) | \n70 | \n130 | \n180 | \n210 | \n250 | \n280 | \n350 | \n420 | \n480 | \n530 | \n570 | \n620 | \n