INGREDIENTE
Cu pui si legume: ficat de porc, diverse zaharuri, faina de porumb, amidon de porumb, minerale, pui (1%), orez, hidrolizat, seminte de in, pulpa de sfecla deshidratata, ou deshidratat, ulei de soia, celuloza, morcovi deshidratati, radacina de ghimbir pulbere, ulei de peste, vitamine si oligoelemente. Total legume (1%).
CONTINUT NUTRITIONAL
Nutrient | Cantitate administrata1 | Substanta uscata2 | Cantitate administrata, baza calorica3 |
% | % | g/100 kcal | |
Proteine | 5.3 | 23.6 | 6.5 g / 100 kcal |
Grasimi | 2.1 | 9.2 | 2.5 g / 100 kcal |
Fibre brute | 0.7 | 3.2 | 0.9 g / 100 kcal |
Carbohidrati/extract liber de nitrogen | 12.8 | 57.3 | 15.9 g / 100 kcal |
Calciu | 0.2 | 0.88 | 244 mg / 100 kcal |
Fosfor | 0.13 | 0.59 | 163 mg / 100 kcal |
Sodiu | 0.1 | 0.45 | 125 mg / 100 kcal |
Potasiu | 0.24 | 1.06 | 294 mg / 100 kcal |
Magneziu | 0.019 | 0.087 | 24 mg / 100 kcal |
Taurina | 0.04 | 0.18 | 48 mg / 100 kcal |
Vitamina C | 29 ppm | 130 ppm | 3.60 mg / 100 kcal |
Vitamina E | 222 IU/kg | 989 IU/kg | 27.39 IU / 100 kcal |
DHA | 0.025 | 0.112 | 30.9 mg / 100 kcal |
EPA | 0.027 | 0.12 | 33.3 mg / 100 kcal |
Total acizi grasi Omega-3 | 0.25 | 1.1 | 305 mg / 100 kcal |
Total acizi grasi Omega-6 | 0.56 | 2.49 | 689 mg / 100 kcal |
Referinte:
\n1Difera de cantitatea specificata pe eticheta, care adesea reprezinta maximul sau minimul
\n2Valorile nutrientilor, dupa ce a fost indepartata umiditatea. Se procedeaza astfel pentru a face o comparatie nutritionala directa intre produse cu niveluri diferite de umiditate.
\n3Aportul de nutrienti pentru fiecare 100 de kilocalorii consumate.
\n
Daca este necesar, ajustati cantitatea de hrana pentru a mentine greutatea optima.
\nPrin monitorizarea cu atentie a pacientului va asigurati ca recomandarea dvs. nutritionala ofera cele mai bune rezultate.
- \n
- Va recomandam sa folositi exclusiv hrana uscata si umeda Prescription Diet™ \n
- Tranzitia la noua hrana se efectueaza treptat, pe o perioada de 7 zile. \n
Greutate corporala (kg) | Conserve 156 g |
2 | 1 1/2 |
3 | 2 |
4 | 2 1/2 |
5 | 3 |
7.5 | 4 |
10 | 5 |
15 | 6 3/4 |
GHID DE HRANIRE MIXT
\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\nGreutate corporala (kg) | Conserve 156 g | Grame hrana uscata | |
2.5 | 1/2 | + | 45 |
5 | 1/2 | + | 95 |
10 | 1 | + | 150 |
20 | 1 | + | 280 |
30 | 2 | + | 350 |
40 | 2 | + | 455 |
50 + | 2 | + | 11 per kg |